- Femårskalas -

Nu har vi klarat av tre kalas på två dagar.....
Barnkalas hade vi på eftermiddagen i går, lördag. Ida hade bjudit fyra kompisar; Anna, Nelly, William och Frida. När William kom hit var tjejerna på Idas rum. Det hördes ett glatt "Nu kommer William!!!!!" i kör. De kom nerspringandes och medan William klädde av sig stod tjejerna i rad och väntade. Lätt poppis kille ;)
Ida var mycket nöjd med de presenter hon fick! Bäst tror jag hon gillade en rosa penna med fluff och ett hjärta med Askungen med flera på. Hjärtat lyser dessutom när man skriver/ritar!!
Barnen åt lite tårta men inga kakor. Tror bara det var Ida som åt av allt. Hon har inga problem med att kompisarna går iväg och leker. Det är många måltider hon sitter superlänge och äter!
Alla lekte jättebra tillsammans. Robin och William är också gamla kompisar så de lekte en del.
Efter lite fiskdamm och ytterligare lek var det dags för hemgång.
En stund senare kom barnens faster med familj och farmor. Ida fick en Hello Kitty väska/ryggsäck, Hello Kitty duschtvål och bodylotion, en tunika och en klänning. Helnöjd med det också!! Hon bytte till tunikan under kalaset!!
Maten blev bra och jag tror att vi alla blev väldigt mätta!
Kusin Olivia hade med sitt Nintendo DS och hade en hel del tips till sin yngre kusin. För en gångs skull tyckte Robin att det var roligt med Olivia.... Han har alltid annars varit ensam kille med tre tjejer, och inte hittat något gemensamt.
Idag, söndag, kom morfar och Gunilla, Moster Maria med familj och morbror Daniel. Små kusinerna Matilda och Elias sov nästan hela tiden.
Nu fick Ida sin efterlängtade Törnrosaklänning och skor till den, bokmärken, en prinsess- sagobok och en film: Skönheten och Odjuret.
Jag är nästan säker på att min snart femåriga dotter är nöjd med helgens alla kalas!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0