- Allas vår favorit -

Nu när det är ljusare på kvällarna, är det inte alls jobbigt att få med Ida till stallet. Det är inte många veckor sedan hon sa att hon ville sluta rida. Tur att jag känner henne, och vet att det var en tung period av trötthet.
Idag tyckte hon att det var superkul. Det var hoppning på schemat, och Ida gillade varenda språng! Det kändes som att hon tävlade sa hon. Vet inte riktigt vad hon syftade på, men de hoppade en liten bana hela tiden.  Det kanske hade med det att göra?
Det gick hur bra som helst!! Hon tittade på nästa hinder i god tid, och styrde och fixade helt själv. Det räckte nästan att hon bara vände på huvudet, så svängde Lina. Ja, det var Lina hon hoppade idag. Hon är sååå söt! Både Ida och Robin tycker mycket om henne, och jag tror att Lina tycker om dem också! Robin har red Lina förra omgången hästar. Han har ridit Kapten fem gånger, men önskade att få Lina igen! Nästan så att man skulle ha henne som sin, så att de fick rida henne massor! Inte för att det är aktuellt vad jag vet, men det vite riktigt riktigt tråkigt om hon skulle säljas!! Ska nog lägga upp en bildserie på Lina någon dag, för det är en liten favorit för oss alla...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0